Gezellig videodaten in Maastricht met leuke singles? 👩‍💻

Ben jij die oppervlakkige datingsites helemaal zat? Wil jij geen tijd meer verspillen en direct zien welk vlees je in de kuip hebt? Dan is online speeddaten Maastricht de perfecte manier om leuke singles op een veilige manier te ontmoeten. Je zit er thuis warmpjes bij achter je laptop en ontmoet op één avond meerdere vrijgezellen. Het leuke is dan ook dat je iedere keer verrast wordt door je videodate. Je weet van tevoren namelijk niet wie je te zien krijgt. Videodaten is dan ook een spannende ervaring die je een keer geprobeerd moet hebben! Het enige wat je nodig hebt is een werkende laptop of smartphone, en je bent klaar voor de start van een leuke avond.

Ontdek direct of er een klik is 💑

In tegenstelling tot datingsites, kan je met online speeddaten Maastricht direct ontdekken of er een klik is. Je bent niet wekenlang aan het appen, om er dan uiteindelijk achter te komen dat er in levende lijve geen vonk overslaat. Ook hoef je je geen zorgen te maken of de foto’s van het profiel van je match wel kloppen. Je kunt je namelijk gemakkelijk anders voordoen op foto’s. Tijdens je videodate hoef je dus niet te gissen, want je ziet gelijk wie er bij jou op het beeldscherm verschijnt! Ga direct in gesprek om te zien of jullie overeenkomstige interesses hebben. Mocht het toch niet klikken? Even goede vrienden, dan verschijnt de volgende videodate alweer in beeld!

Op een veilige manier leuke singles ontmoeten 💃

Wees eerlijk: nieuwe mensen ontmoeten is best spannend! Je bent dan ook zeker niet de enige waarbij het zweet uitbreekt wanneer je op date gaat. Gelukkig is videodaten een veilige en laagdrempelige manier om mensen te ontmoeten. Je ontmoet altijd singles in jouw leeftijdscategorie en die bij jou in de buurt wonen, zodat je grote kans hebt om gelijkgestemden te ontmoeten. Het mooie is dat je er niet eens de deur voor uit hoeft! In het gemak van je eigen woonkamer kan je met online speeddaten op één avond wel 10 verschillende singles ontmoeten. Zo zit er altijd wel iemand tussen bij wie de digitale vonk overslaat. Heb je jouw match made online gevonden? Dan geef je na het videodaten aan dat je diegene nog eens wilt zien. Ziet jouw nieuwe vlam jou ook zitten? Dan ontvangen jullie elkaars contactgegevens en is het aan jullie om die volgende (video)date in te plannen!

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Hoe kan ik annuleren? 🕶

Annuleren is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is ons een e-mail te sturen, namelijk naar feedback@speeddatemaastricht.nl. Geef in deze mail duidelijk aan voor welk evenement je jezelf aangemeld had en dat je je voor deze avond wilt afmelden. Wij zorgen vervolgens voor de rest! Het kan natuurlijk voorkomen dat je je wilt afmelden voor een videodateavond. Er kan iets belangrijks tussen zijn gekomen en het kan zijn dat je ziek bent. We hopen je natuurlijk altijd te zien op onze videodate-avond, maar helaas kan het soms niet anders, en moet je helaas annuleren. Natuurlijk hopen we dan wel je weer op een volgende videodateavond te mogen verwelkomen

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

Hoe vaak mag ik ‘ja’ invullen na een date? ✅

Hoe vaak je zelf wilt! Om een match over te houden aan het videodaten, moeten jullie allebei ‘ja’ hebben ingevuld. Niet alle personen waarbij jij ‘ja’ invult zullen dus een match worden. Omdat je elkaar slechts een paar minuten spreekt, heb je waarschijnlijk bij meerdere mensen een goede eerste indruk. Dat kan al een reden zijn om ‘ja’ bij iemand in te vullen. Volg je gevoel en vul een ‘ja’ in bij iedereen die je wel beter zou willen leren kennen. Misschien zit jouw potentiële nieuwe liefde er wel bij! Voel je bovendien niet schuldig als je meerdere personen leuk vindt, want pas nadat je er langer mee gekletst hebt of een date hebt gehad kun je inschatten hoe goed de match is.

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

Moet ik nog speciale software downloaden? 🖱

Voor videodaten heb je geen speciale software nodig. Hierdoor is online speeddaten toegankelijk voor iedereen! Het enige wat je nodig hebt is een werkende laptop, computer of smartphone met camera. Zorg wel voor een stabiele internetverbinding, zodat je niet gestoord wordt door een slechte verbinding tijdens je videodates. Zo kan jij je helemaal richten op wie er op je beeldscherm verschijnt! Of je nu met je laptop op de bank zit of achter je pc in de slaapkamer, zolang je er comfortabel bij zit kan je het meeste genieten van een avondje videodaten! Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden, en wij brengen je in contact met leuke vrijgezellen bij jou in de buurt.

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €13,98