Veelgestelde vragen

Als je na het lezen van de website nog vragen hebt, kan je altijd contact met ons openemen. Hieronder vind je alvast een antwoord op de meest gestelde vragen. Wil je weten wanneer het eerst volgende evenementen in Maastricht zijn? Klik dan hier en scroll naar beneden.

Waarom speeddaten?

Speeddaten is niet alleen ontzettend gezellig en een leuke activiteit, maar je ontmoet ook heel veel verschillende nieuwe mensen. En wie weet zit daar wel een leuke match tussen en ga je samen een nieuw avontuur aan. Stop met swipen en ga speeddaten!

Angst en speeddaten (hoe overwin ik het)

Geloof ons: jij bent niet de enige die speeddaten een beetje eng vind. Gelukkig weten wij uit ervaring dat het eerste gesprek het spannendst is en dat onze singles zich snel op hun gemak voelen. Wil jij je graag een beetje voorbereiden op het eerste gesprek? Dan is het slim om vooraf enkele vragen te bedenken en deze op een briefje te schrijven.

Kan ik met iemand samen komen speeddaten?

Speeddaten met z'n tweeën is niet alleen gezellig, maar kan de spanning ook behoorlijk verminderen. Wij begrijpen daarom heel goed dat jullie gezamenlijk willen komen daten! Om ervoor te zorgen dat jullie tegelijkertijd worden uitgenodigd voor een event is het slim om ons even een mailtje te sturen nadat jullie je hebben ingeschreven. Vergeet in dit mailtje niet allebei jullie namen te vermelden!

Welke vragen stel ik?

Uit ervaring weten wij dat veel singles het lastig vinden om goede vragen te bedenken. Natuurlijk willen wij je een beetje op weg helpen! Stel vooral open vragen (vragen die je niet met 'ja' of 'nee' kunt beantwoorden), en vraag naar het werk, de hobby's en toekomstdromen van je gesprekspartner. Vraag jezelf af wat jij belangrijk vindt in een partner, en pas jouw vragen daarop aan!

Na de avond (matchmail)

Na afloop van het event zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur een email ontvangt met de namen en e-mailadressen van jouw matches. We spreken van een match wanneer jullie allebei 'ja' hebben ingevuld op jullie matchkaart. Na deze email is het aan jullie om contact met elkaar te zoeken. Wacht hier vooral niet té lang mee, en stuur die leuke email!

Hoe werkt de wachtlijst?

De wachtlijst is een lijst waar je op kan komen te staan als er voor een avond teveel mannen of teveel vrouwen ingeschreven staan. Zo wordt er voorkomen dat er te weinig mogelijkheden voor een match is en er onbalans in het aantal is. Zodra er een mogelijkheid is op een andere datum word je hierover gecontacteerd.

Speeddates vanaf €24,98